Hvad er behandlingsprincippet om metalstemplingsdele?

metal stempling dele

as En global leverandør kan vi levere kvalitetsprodukter til omverdenen for at gennemføre produkter for at imødekomme behovene i forskellige applikationer. Stansede huller bruges ofte til hardware. Det henviser til den form, hvor metaller såsom stål/stainless stål presses ind i en speciel form af en presse ved stuetemperatur.

product Beskrivelse

as En førende global leverandør, vi kan levere eksterne kvalitetsprodukter til at imødekomme Behov for forskellige applikationer, denne del er den mest almindeligt anvendte i hardware. Det henviser til den form, hvor metaller såsom stål/stainless stål presses ind i en speciel form af en presse ved stuetemperatur. Uanset om dit produkt skal være lille og enkelt, stort og alsidigt eller medium-sized, kan vi oprette blokke eller præfabrikker, der matcher dit design

all vores dies og stempling dies er meget gode. På denne måde kan vi sikre, at alle metalstemplinger opfylder dine designbehov og opfylder vores kvalitetsstandarder. Hvis der er mange forskellige størrelser af hardwareprodukter, kan vi desuden oprette produkter med den stil og funktion, som kunden ønsker eller har brug for til en meget rimelig pris.


Tidligere: Kender du materialer og applikati...

Næste: Producent af pladefremstilling