Fordele ved metal shrapnel

in faktum, metal shrapneler kaldes også Guozi tabletter, som bruges i elektroniske produkter. Fordi det er lidt som en knap på tøj, kaldernogle mennesker det en"button-switch."Det generelle råmateriale til metalhrapnel er 301 rustfrit stål. Og fremmede lande bruger 304 rustfrit stål som råmaterialer.


Flexibiliteten af ​​metal shrapnel er meget god, hovedsagelig afspejlet i styrke, størrelse og form. Disse tre parametre kan ændres i overensstemmelse med produktets krav. (Ændring har også en grænse).

Me metal shrapnel har stabilitet, dens rebound styrke og fremragende ledningsevne, som afspejles i den relativt lave sandsynlighed for svigt i elektroniskenøgleprodukter. På grund af sin gode rebound-styrke anvendes den pånøgleafbrydere af elektroniske produkter.

metal shrapnel er meget holdbar, og rustfrit stålprodukter er vanskelige at beskadige i princippet, og overfladebehandling bruges længere Arbejdsstykkets levetid.

Den åbenlyse metal shrapnel parametre: såsom liv, styrke, trykmodstand, selv temperaturbestandighed, kold modstand osv. Disse parametre kan detekteres ved testudstyr. Det kan også udformes efter produktets behov. Selvfølgelig jo bedre præstationen, jo dyrere prisen. Derfor er kunderne baseret på produktets faktiske behov, og vil ikke overstige det. For eksempel er det estimerede liv af et elektronisk knapprodukt ti år, selvom det er kedeligt inden for ti år. Det er umuligt at presse mere end 300.000 gange i mange gange, så det ernok at vælge en metal shrapnel på 500.000 gange.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: Flere almindelige forarbejdningsp...

Næste: Hvad er metalstempling?