Om produktionsprocessen for aluminiumsprofiler

value-added aluminiumsekstruderinger

face it; Aluminiumsekstruderinger er et råmateriale. Din virksomhed fremstiller produkter, der er fremstillet af aluminium. Ekstrudering er, hvordan den oprindelige form produceres.


but for at få et færdigt produkt, som du sælger, den ekstruderede aluminium skal saves, gennemboret, afvises, foldet eller måske gå gennem en halv-dozen anden anden processer.


high hastighed - højt volumen

we er de høje-speed ekstruderingsmodifikationseksperter. Brug vores muligheder til at tage din aluminiumsekstrudering helt til at afslutte en del i et produktionsmiljø, der er beregnet til at producere individuelle stykker af millioner. hak og fremstiller deres aluminiumsekstruderinger. Andre virksomheder, vi arbejder for, har høje volumenbehov for færdige aluminiumsprodukter, der kræver ekstruderinger for at gennemgå sofistikeret CNC -programmering til kompleks bearbejdning til præcisionstolerancer.


aluminum -ekstruderinger, der er bearbejdet til ISO -standarder

at daxing, Vores ISO 9001: 2015 -certificerede faciliteter er indstillet til at fremstille dine færdige dele, der er lavet af aluminiumsekstruderinger. Hver operation begynder og slutter med kvalitet.

fra starten, vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste værdiekstrudering. Aluminiumskvalitet og valg af længde ernøglebeslutninger, der kan hjælpe med at reducere omkostningerne til din ansøgning. De rigtige valg giver dig den hurtigste ændringsvendingstider. Vi kan ændre råmaterialet i dette tilfælde, en aluminiumsekstrudering ved at bruge en hvilken som helst af en række processer.


daxing er unikt indstillet til at ændre dine aluminiumsekstruderinger-

you kan stole på vores Erfaring med at levere og ændre aluminiumsekstruderinger for at give dig omkostninger

lowering fabrikation af færdige dele med høj volumen. Du kan stole på vores ekspertise til at stemple, så skære, gennembore, hak, fold og bore dine aluminiumsekstruderinger.

you kan komme til at afslutte kapaciteter for at producere dit færdige stykke. Har du et specielt ændringskrav? Send os din RFQ. Vi kommer lige tilbage til dig!-


to Lær mere om aluminiums exstrusionsforsyning og fabrikation capa


Tidligere: Hvad er metalstempling?

Næste: Kender du materialer og applikati...